úterý 28. července 2015

Quo vadis (Kam kráčíš) Země Česká?


NEJPRVE  MALÁ  POVÍDKA  "Bulíček"

Alois Bulíček byl dobrák od kosti, nikdy nic ošklivého neudělal, nikdy nic neukradnul, měl všechny lidi rád a úplně nejvíc miloval své děti, za které by položil život, ale nikoliv svoji funkci, tu by nikdy, nikdy, nikdy nepoložil! Samozřejmě, že zlé lidské hyeny, co sami neustále kradnů, mu už od dětství záviděly jeho nastřádané groše, za sbírání míčků na tenise. Měl rád motýle a přesto zlí lidé ho pronásledovali, napadali a lživě osočovali. Jeden jeho známý psychiatr mu vysvětlil, že trpí stihomamem, je schizofrenní a je možné, že tuto chorobu zdědí i jeho děti. To se také časem potvrdilo, leč chytrý Bulíček-Schizofreníček tuto neblahou skutečnost obrátil ve svůj prospěch! Jmění, které nějak pochybně získal, převáděl na své nemocné děti v podobě bezejmenných akcií, takže tím bylo právnicky zaručeno, že se Nikdo, Nikdy,  Nic, Nedoví... (!)
Když jednou omylem nechtěně ukradl v akci "Zaječí pacička" jenom padesát miliónků na dotacích z EU, což jsou pro miliardáře jen tzv. "pea-nuts", (burské oříšky), nechal to rovněž převést na své nemocné děti, což byla, podle jeho právnické skvadry podmínka, aby se mohl celý skandál v tichosti promlčet - až do totálního ztracena. Jenže ouha, EU nespala, jenom dřímala...!

Potom udělal milý Bulíček jednu osudovou chybu a to tak, že vstoupil do politiky s tím, že bude republiku řídit tak, jako svoji firmu "BAGROČERT". Už-už se zdálo, že mu jeho hnutí NE-NE přineslo tolik slávy, že se mu nemůže nic stát, vždyť i sám pan prezident si ho zamiloval, jako to míšeňské jablíčko, když vtom šťouralové, jako třeba pan Rambousek a další, ho vytočili natolik, že se podřekl ve sněmovně a prozradil to, co vlastně měl, dle svých právníků, tutlat...

Tím celý jeho dotační podvod vešel v notorickou známost a on v obavách, aby jeho 35-letý syn, povoláním pilot, přece jen něco nevykecal, tak ho chytře poslal se svým šoférem z "Bagročertu" na Rusy okupovaný Krym, údajně jako na zdravotní dovolenou. Žádný příčetný rodič by své děti na toto místo sváru dvou států určitě neposlal. Ovšem ruský šofér Protoplazmov ho tam přes úřední pasové a kontrolní překážky, jak Rusů tak i Ukrajinců, nějak podivuhodně dopravil, načež se sám vrátil do Česka a nemocného synka tam zanechal v péči jakési neznámé ruské báryšni, do které se (prý) Bulíčkův syn okamžitě zamiloval... No, řekněte, není to krásný happyend?

....................................................................«ooOoo»..................................................

Jako občan této země se bohužel nemohu spokojit s dosavadním vysvětlením pana Babiše, coby jediného premiéra na celé zeměkouli, který tvrdí, že nikdy, nikdy, neodstoupí!   Mám k němu 5 otázek:

1)
Je faktem, že jste poslal svého nemocného syna s ruským šoférem na Krym, abyste si mohl být na  100% jistý, že ho česká policie nikdy nevypátrá, protože se na Krym vůbec nedostane?
2) Je faktem, že Vašeho syna označila jako vyšetřování neschopného, právě jenom jediná osoba a tou je čistě náhodou manželka onoho ruského šoféra i opatrovníka, paní Dr. Protoplazmová?
3) Je faktem, že Protoplazmov, dal syna do péče neznámé ruské ženě a sám se vrátil do Česka?
4) Je faktem, že Vaše dcera o níž se vůbec nikdy nikde nemluví, je také nemocná podobně jako Váš syn  a proto také nemůže být vyšetřována policií v kauze Čapí Hnízdo?
5) Je faktem, že bratr Vaší manželky, o němž se také nemluví je rovněž zapleten do této kauzy? Je snad také schizofrenní?

Žádné komentáře: